Esimiehet näyttävät esimerkkiä työhyvinvoinnin edistämisessä

Esimiesverstaassa työhyvinvointi nousuun -työpajat on käyty ryhmien 1- 3 osalta. Työpajojen tarkoitus on tukea osallistujien keskinäistä verkostoitumista ja työhyvinvoinnin johtamista. Erityisesti vertaistuki ja opitut työhyvinvoinnin johtamisen työkalut saivat osallistujilta kiitosta.

Etelä-Savo sai 2.6 miljoonaa omaishoidon kehittämiseen

Etelä-Savo sai kaikenikäisten omaishoidon vahvistamiseen 2,6 miljoonan euron rahoituksen sosiaali- ja terveysministeriöltä. Essoten hallinnoima ja johtama hanke on nimeltään ”Etelä-Savon asiakaslähtöinen palveluohjausverkosto ja osaamiskeskus (OSSI ) omais- ja perhehoitoon”.

Työasemat, älykännykät ja Effica voivat muuttua

Essoteen siirtyminen tuo henkilöstölle paljon informaatioteknologiaan liittyviä muutoksia. Kunnista siirtyy Essotelle noin 1100 työasemaa. Älykännyköiden ja tablettien hallinnointi yhtenäistyy. Moni saa koulutusta Effican ja muiden ohjelmien muutoksiin. Myös palkkapäivä saattaa muuttua.

Sosiaalipäivystys mullistaa arkikriisien hoitoa

Sosiaalipäivystys on tulossa päivystyksen osaksi Essotessa. Sosiaalipäivystäjä ja akuuttityöryhmän hoitaja ovat olleet tavattavissa keväällä yhteispäivystyksessä lauantaina ja sunnuntaina päiväaikaan.