Sirkola tarjoaa 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa vaikeavammaisille aikuisille ja lisäksi kuusi itsenäisempään asumiseen tarkoitettua rivitaloasuntoa.

Essote avasi uuden vammaispalvelujen asumisyksikön Mikkelin Rantakylään

Lokakuun alussa avautui Essoten uusi vammaispalvelujen ympärivuorokautinen asumisyksikkö Mikkelin Rantakylään. Yksikkö on nimeltään Sirkola.

Palveluasumisyksikkö tarjoaa 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa vaikeavammaisille aikuisille. Lisäksi asumisyksikön pihapiirissä on kuusi itsenäisempään asumiseen tarkoitettua rivitaloasuntoa.

– Sirkola on Essoten omaa toimintaa ja tuo lisää vaihtoehtoja vammaisten asumispalveluihin ostopalvelujemme rinnalle. Lisäksi Sirkola tarjoaa rivitaloasukkaille tarvittavat palvelut ja mahdollistaa itsenäistä asumista turvallisesti, kertoo Essoten vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja Niina Kaukonen.

Yksikön esimies Titta Immonen toivottaa asiakkaat tervetulleiksi Sirkolaan.

Yksikön esimiehenä toimivan Titta Immosen mukaan parhaillaan on menossa asukkaiden valinta ja henkilökunnan rekrytointi. Ensimmäiset asiakkaat muuttavat yksikköön loka-marraskuun taitteessa.

– Uuden yksikön toiminta kiinnostaa kovasti. Rakennamme asukkaiden näköisen yksikön ja palvelun laatu on tärkeä asia. Asukkaat voivat elää omannäköistä elämää turvallisesti, Immonen sanoo.

Sirkolan tilat Essote vuokraa Attendolta.

Sirkola on sisustettu upeasti paikallisia teemoja käyttäen.

Lisätietoja Sirkolan toiminnasta

Titta Immonen
Palveluesimies
Sirkolan vammaispalvelujen yksikkö
Essote
titta.immonen [at] essote.fi
040 359 9522

Niina Kaukonen
Vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja
Essote
niina.kaukonen [at] essote.fi
044 794 4003

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.