PopUp-hammashoitola videon työryhmä kuvassa vasemmalta: Tarja Rantee, Marianne Airas, Laura Hyyryläinen, Teija Räihä, Juho Puustinen, Markus Huiskonen ja Tuija Seppänen

Esedu teki videon PopUp-hammashoitolasta

Esedun datanomi-opiskelijat toteuttivat Essotelle opasvideon PopUp-hammashoitolan rakentamisesta ja käyttöönotosta.

Videon julkistamistilaisuus pidettiin pe 24.8. Pankalammen hammashoitolassa. Video sai lämpimän vastaanoton hammashoitolan henkilökunnan keskuudessa. Opasvideo auttaa, niin nykyisiä kuin tulevia hammashoitajia ja suuhygienistejä PopUp-hammashoitolan käytössä.

PopUp-hammashoitolaa käytetään alakoululaisten hammastarkastusten yhteydessä. Laite antaa hammashoitolalle mahdollisuuden jalkautua sinne missä asiakas on, mikä helpottaa ennen kaikkea hammashoitolan asiakkaiden arkea.

– Esedulla on tarvetta vastaavalle yhteistyölle, jotta projektit saadaan sidottua oikeisiin työelämän tarpeisiin. On ollut mukava olla toteuttamassa videota yhdessä opiskelijoiden ja hammashoitolan väen kanssa sekä päästä toteuttamaan monialaista yhteistyötä, kertoo Esedun Työelämäasiantuntija Tarja Rantee.

Videon toteuttivat teknisen alan datanomi-opiskelijat Juho Puustinen ja Markus Huiskonen yhdessä Tuija Seppäsen ohjauksessa.

Videolla esiintyvät suuhygienisti Laura Hyyryläinen ja lähihoitaja/hammashoitaja Marianne Airas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *