"Nyt on kiitosten aika, mutta ei vielä kuitenkaan hyvästellä, sillä olen tulossa vielä syyskuussa töihin", nauraa Tiitta Rantanen.

Yli neljä vuosikymmentä työuraa takana, Tiitta lähti eläkkeelle

Arkistotyöntekijä Tiitta Rantasella on takanaan yli neljän vuosikymmenen työura saman työnantajan palveluksessa. Eläkkeelle siirtymistä juhlittiin 31.7.

Tiitta Rantanen teki koko työuransa Mikkelin keskussairaalan Potilasasiakirjakeskuksessa, ensimmäinen työpäivä oli 16.11.1973. Tarkalleen tähän juhlapäivään laskettuna aikaa on kulunut 44 vuotta, kahdeksan kuukautta, kaksi viikkoa ja yksi päivä.

Yli neljä vuosikymmentä saman työnantajan palveluksessa on varsin harvinaista, nykypäivänä siihen ylletään todella harvoin.

– Työurani aikana organisaatio on muuttunut useampaan kertaa. Aloitin työskentelyn Mikkelin keskussairaalan kuntainliiton palveluksessa ja sen jälkeen tuli Etelä-Savon sairaanhoitopiiri ja vielä ehdin olla Essoten palveluksessa viime vuoden alusta lähtien, kertoo Tiitta Rantanen.

Esimies, asiakirjahallintapalvelupäällikkö Antti Laurikainen kiitti Tiittaa pitkästä työurasta ja hyvästä yhteistyöstä.

– Kiitos kaikille rakkaille työtovereilleni ja esimiehelleni hyvästä yhteistyöstä ja näistä kuluneista vuosista, aina oli mukava tulla töihin. Kiitokset myös kaikille Essoten työntekijöille, sillä olen saanut teiltä kaikilta kiitosta ja tukea työtehtävissäni vuosien varrella. Toivon teille kaikille jaksamista ja voimia työelämässä ja vapaalla, toivottaa Tiitta Rantanen.

Eläkepäivillä Tiitalla ei käy aika pitkäksi siitä pitävät huolen seitsemän lapsenlasta ja harrastukset, kuten käsityöt ja ulkoilu.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *