Sari Hokkanen palkittiin erinomaisesta työstä rokotuskattavuuden lisäämiseksi.

Sari Hokkanen sai ansiomerkin potilasturvallisuuden edistämisestä

Apulaisosastonhoitaja Sari Hokkanen on saanut Suomen potilasturvallisuusyhdistykseltä (SPTY) ansiomerkin ja diplomin potilasturvallisuuden edistämisestä.

Suomen potilasturvallisuusyhdistyksen ansiomerkki.

Hokkanen palkittiin erinomaisesta työstä rokotuskattavuuden lisäämiseksi sekä kampanjoinnista ja rokottamisesta omassa yksikössään (lastentaudit os. 21:llä, vastasyntyneiden teho-osastolla ja lastentautien vastaanotolla Mikkelin keskussairaalassa).

Influenssarokotuskaudella 2016 – 17 Hokkanen mahdollisti toiminnallaan rokotuksen helpon saatavuuden henkilökunnalleen. Hän piti esillä ja aktiivisesti kampanjoi rokotteen puolesta. Hänen toimiensa ansiosta yksikön rokotuskattavuus oli yli 90 prosenttia. Rokotuskattavuuden kasvu oli edelliseen vuoteen verrattuna merkittävä.

– Sari Hokkanen on napakka esimies, joka sitoutuu työhönsä ja noudattaa sovittuja ohjeita ja toimintamalleja. Hän on osoittanut toimillaan sitoutuvansa ja edistävänsä potilasturvallisuutta toimien esimerkkinä muulle henkilöstölle. Jokainen meistä voi edistää asiakas- ja potilasturvallisuutta, asiakas- ja potilasturvallisuuden kehittämispäällikkö Pietari Perkinen sanoo.

SPTY voi myöntää potilasturvallisuuden ansiomerkin ja diplomin yhdistyksen jäsenen tai jäsenorganisaation esityksestä henkilölle tai yhteisölle. Ansiomerkkiä esitti SPTY:lle Essoten asiakas- ja potilasturvallisuustyöryhmä.  Yhdistys myönsi ansiomerkkejä nyt ensimmäistä kertaa.

Potilasturvallisuuden ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle, joka on osoittanut aktiivisesti varmistavansa potilasturvallisuutta ja/tai on osoittanut kehittävänsä potilasturvallisuutta. Ansiomerkki voidaan myöntää myös, jos henkilö tai taho on tehnyt merkittävän teon avoimuuden ja potilasturvallisuuskulttuurin kehittämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *