Pääaulan infopisteen tiskillä induktiosilmukkaa on kuvattu näillä merkeillä.

Induktiosilmukka auttaa huonosti kuulevia asioinnissa

Huonokuuloiset saavat nyt paremmin apua Mikkelin keskussairaalassa.

Induktiosilmukka on yleisesti käytössä oleva huonokuuloisten apuväline, jolla julkisissa tiloissa kuulutukset, puheet tai muu ohjelma välitetään langattomasti suoraan kuulolaitteeseen. Tällä vähennetään huonon akustiikan ja taustamelun vaikutusta kuulemiseen.

Infotaulu näyttää kuulokojeen käyttäjälle äänensiirron auditoriossa.

Induktiosilmukoiden merkit ovat ilmaantuneet Mikkelin keskussairaalaan eri puolille. Auditorion oven pielessä on infotaulu, josta kuulokojeen käyttäjä voi nähdä äänensiirron kantavuuden riippuen siitä missä kohtaa auditoriota henkilö istuu.

Kun sairaala-alueella rakennetaan uusia tiloja, varustetaan jatkossa kaikki asiakaspalvelun tilat induktiosilmukalla, tällä varmistetaan mahdollisimman hyvä asiakaspalvelu jokaiselle.

– Essote hyödyntää induktiosilmukkaa tällä hetkellä audionomien huoneissa, asiakaspalvelupisteissä ja auditoriossa, kertoo tekniikan päällikkö Teppo Yli-Karro Essotesta.

Induktiosilmukka on ainut käytössä olevista äänensiirtojärjestelmistä, jonka toiminnalliset ominaisuudet on määritelty kansainvälisesti hyväksytyllä standardilla

Lisätietoja

Teppo Yli-Karro
tekniikan päällikkö
044 351 4195
teppo.yli-karro@essote.fi

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *