Pankalammelta muuttaneille vastaanotoille käydään B-sisäänkäynnin kautta. Kuva: Ilpo Aalto

Pankalammen uudet tilat valmistuvat – katso video

Pankalammen terveysaseman toiminnot siirtyvät keskussairaalan ensimmäiseen kerrokseen maanantaina 3.7.

Tiloja viimeistellään parasta aikaa – katso video

Videolla muuton määränpäätä esittelevät ESPER-hankkeen hankekoordinaattori Meri Tikka ja Essoten tekniikan päällikkö Teppo Yli-Karro.

Pankalammelta muuttavat lääkäreiden ja hoitajien vastaanottojen lisäksi mm. terveyspalvelupiste Vinkki, matkailijoiden rokotustoiminta sekä Pankalammella toimivien erityistyöntekijöiden kuten terveyssosiaalityöntekijän sekä ravitsemusterapeutin vastaanotot.

Jatkossa Pankalammelta muuttaneet palvelut tunnetaan nimellä Yleislääketieteen vastaanotto. Nimenmuutoksen taustalla piilee yksi sosiaali- ja terveydenhuoltouudistuksen keskeisistä ajatuksista, perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen sulauttaminen yhteen eli ns. sote-integraatio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *