E-talon purkutyöt viivyttävät Pankalammen vastaanottojen muuttoa. Ulkotöillä varaudutaan jo Mielentalon rakentamiseen.

Pankalammen vastaanottojen muutto siirtyy 15. kesäkuuta saakka

Perusterveydenhuollon vastaanottojen siirron aikataulu Mikkelin Pankalammelta keskussairaalaan muuttuu. Purkutyöt keskussairaalan E-osassa kestivät sen verran pitkään, että muutto ei onnistu toukokuun alussa kuten oli suunniteltu.

Pääosa Pankalammen vastaanotoista sijoittuu keskussairaalan E-osan ensimmäiseen kerrokseen. Tilat purettiin kantavia rakenteita myöten ja myös talon ympäristöä avattiin, millä valmistauduttiin jo tulevan Mielentalon rakentamiseen.

– Purkutyöt E-talossa osoittautuivat huomattavasti ennakoitua haastavammiksi. Rakenne paljastui aiempien remonttien takia työläämmäksi kuin odotettiin ja työ kesti suunniteltua pidempään. Vanhojen talojen remontointi tuo usein yllätyksiä, kertoo ESPER-hankkeen hankejohtaja Pirjo Syväoja.

Perusterveydenhuollon vastaanotto alkaa toimia keskussairaalalla torstaista 15.6. lähtien. Samana päivänä Pankalammen ovet ovat jo kiinni. Vastaanottoalueen tilat Pankalammelta muuttavia varten valmistuvat 31.5., minkä jälkeen ne kalustetaan.

– Muuttoa on Pankalammella odotettu kovasti. Pahoittelen syvästi, että tätä jouduttiin taas siirtämään. Saamme kesäkuussa kuitenkin täysin uudet tilat ja kalusteet, sanoo Essoten vastaanottopalvelujen ylilääkäri Hans Gärdström.

Lisätietoja

Pirjo Syväoja
Hankejohtaja
ESPER-hanke, Essote
pirjo.syvaoja [at] essote.fi
040 359 6749

Hans Gärdström
Vastaanottopalveluiden ylilääkäri, Essote
hans.gardstrom [at] essote.fi
044 794 4000

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *