Sairaalaparkin julkisivu kuvaa Saimaan vedenpinnan väreilyä iltahämärässä.

Tutustu Sairaalaparkkiin ennakolta tai tule avajaisiin

Mikkelin Sairaalaparkkiin on mahdollista tutustua ennakkoon tiistaina 28.2. klo 15-16.

Taloa esittelee Mikkelin Sairaalaparkki Oy:n toimitusjohtaja Martti Lokka. Kokoontuminen on sisäänajoluiskassa. Lokka käy läpi talon toimintatavat ja laitteet sekä kertoo hinnoittelusta ja arkkitehtuurista.

Sairaalaparkki avataan yleiseen pysäköintiin heti aamusta keskiviikkona 1.3. kello 6.00 alkaen. Virallisia avajaisia vietetään kello 8.00. Avajaisnauhan leikkaa Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Essote) johtaja Risto Kortelainen.

Pysäköintitalo valmistuu kaksi kuukautta etuajassa. Talon on piirtänyt arkkitehti Mikko Siltanen arkkitehtitoimisto Siltanen ja Laakso Oy:stä.

”Vedenpinnan väreily iltahämärässä”

Julkisivun lähtökohtana on Saimaan vedenpinnan väreily iltahämärässä.

– Harmaat kuvaavat veden pinnassa olevia eri valööriasteita ja väri iltahämärän taivaan heijastusta vedenpintaan, eri säleikköprofiileilla korostetaan pinnan vaihtelua. Julkisivuissa kuviot muuttuvat, niin kuin valoa heijastelevassa vedenpinnassakin tapahtuva jatkuva muutos ja liike. Välillä tuulee enemmän ja välillä on tyynempää, Siltanen kuvailee julkisivua.

Lue lisää Sairaalaparkista.

 

Lisätietoja

Martti Lokka
Toimitusjohtaja
Mikkelin Sairaalaparkki Oy
martti.lokka [at] mikkelinkiinteistopysakki.fi
044 057 5657

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *