Viestintäpäälliköksi on valittu Jouni Vauhkonen ja turvallisuuspäälliköksi Jukka Aho.

Pääosa kolmannen vaiheen rekrytoinnin valituista julki – katso nimet

Ns. kolmannen vaiheen rekrytoinnissa valittujen nimiä julkistetaan nyt täällä Laastarissa, kun pääosa valinnoista on nyt tehty.

Avoinna olleita esimiestason ja hallinnon päälliköiden 91 paikkaa haki sisäisesti kaikkiaan 331 henkilöä.

Loput nimet julkistetaan sitä mukaa, kun päätöksiä tehdään. Aivan kaikkiin tehtäviin ei vielä löytynyt henkilöä tai valintoja ei ole vielä tehty.

Koko Essoten sisällä näkyville paikoille tulivat muun muassa henkilöstön kehittämispäälliköksi Mika Viinikainen, palvelussuhdepäälliköksi Sari Takkinen, turvallisuuspäälliköksi Jukka Aho ja viestintäpäälliköksi Jouni Vauhkonen.

Katso yhteenveto-kolmannen-vaiheen-valituista

– Osasta nimityspäätöksistä on löytynyt virheitä, jotka johtuivat virhetoiminnasta Dynasty-ohjelmistossa, jolla valintapäätökset laaditaan. Dynastyn valintapäätöspohja ei toiminut määritysten mukaisesti. Pahoittelemme virheitä ja suurin osa niistä on jo korjattu, henkilöstöjohtaja Merja Vihanto kertoo.

Myös päätökset kehittämisyksikköön sijoittuvista kahdesta jo keväällä haussa olleista viroista on tehty syyskuun puolessa välissä. Johtaja Risto Kortelaisen päätöksellä palveluohjauspäälliköksi on valittu Tuula Taivalantti ja johtajaylihoitajaksi Senja Kuiri.

Sijoitussuunnitelma osoittaa muiden työpaikan

Liki kaikki loput tehtävät määritetään sijoitussuunnitelman mukaisesti. Kuntayhtymän hallitus on omalta osaltaan hyväksynyt sijoitussuunnitelman (29.9.).

Vastuualueet, esimerkiksi terveyspalvelut, vanhus- ja vammaispalvelut ym. saavat oman sijoitussuunnitelmansa tällä viikolla tai ensi viikon alussa. Sen jälkeen kukin vastuualue organisoi sijoitussuunnitelmasta kertomisen henkilöstölleen.

– Suurimmalle osalle sijoitussuunnitelman mukaan sijoittuville ei tule suuria muutoksia vuodenvaihteessa, Vihanto arvioi.

2 kommenttia “Pääosa kolmannen vaiheen rekrytoinnin valituista julki – katso nimet

  1. Oppilas- ja opiskeluhuollon esimiestä ei löytynyt luettelosta, valittiinko ollenkaan?

    1. Oppilas- ja opiskeluhuollon esimiehen tehtävään ei valittu vielä ketään. Hakijoita oli vähän, joten rekrytointia on päätetty jatkaa. Myös muilla vastuualueilla jäi täyttämättä esimiesten ja asiantuntijoiden tehtäviä ja virkoja.

      Henkilöstöryhmässä 13.10.16 linjataan kolmannen vaiheen rekrytointien jatkomenettelyt sisäisten ja ulkoisten hakujen sekä ilmoittautumismenettelyjen osalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *