Terveyspalvelujen organisaatio näyttää tältä.

Hallitus hyväksyi Essoten organisaation

Essoten hallitus hyväksyi maanantaina (12.9.) lopullisesti kuntayhtymän organisaation. Hallinnon päällikköjen ja palvelujen esimiestason eli ns. kolmannen vaiheen rekrytoinnit voivat nyt edetä.

– Päätöksiä alkaa tulla parin viikon sisällä. Seuraavassa hallituksen kokouksessa (21.9.) perustetaan vielä tähän hallinnon päällikkötason ja kolmannen vaiheen rekrytointiin liittyvät virat, kertoo kuntayhtymän johtaja Risto Kortelainen.

Organisaation loppuvaiheen hionnassa muodostettiin vielä suoraan kuntayhtymän johtajan alaisuuteen tila- ja tukipalvelut, joita johtaa tila- ja tukipalvelujohtaja. Sisäinen haku tehtävään aukeaa lähiviikkoina.

Katso koko organisaatio esityslistan liitteestä.

Aiemmin vahvistetun viiden vastuualueen lisäksi tulee kuntayhtymän hallinnon vastuualue, jota johtaa kuntayhtymän johtaja. Hallinnon vastuualueelle sijoittuvat hallinto-, henkilöstö-, talous- ja tietohallintopalvelut sekä kehittämisyksikkö.

Loput tehtävät täytetään sijoittumissuunnitelman mukaisesti. Suurin osa Essoten työntekijöistä tietää sijoittumisensa organisaatioon syys-lokakuun vaihteessa.

c versio logo laastariin
Kuntayhtymän hallituksessa eniten kiinnostusta herätti tämä logon vaihtoehto. Hallitus päätti kuitenkin vielä tutkituttaa yhden uuden version.

Logo ja lyhenne valtuustoon

Myös kuntayhtymän lyhenteen ja logon käsittely etenivät. Hallitus esittää kuntayhtymän valtuustolle, että käytössä vakiintunutta Essotea käytetään virallisesti kuntayhtymän lyhenteenä. Nimi voidaan kirjoittaa esityksen mukaan myös muodossa ESSOTE.

Kuntayhtymän pitkän nimen lisäksi esitetään käytettäväksi lyhempää markkinointinimeä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut.

Hallitus päätti vielä tarkastella kuntayhtymän logoon yhtä uutta vaihtoehtoa. Peruslinjaukseksi on valittu mainostoimistojen kilpailutuksen jälkeen maakuntakukka lumpeeseen perustuva Aalto Oy:n tuottama logo. Lopullisesti logostakin päättää kuntayhtymän valtuusto.

Katso hallituksen käsittelemät logovaihtoehdot täältä.

Lisätietoja

Risto Kortelainen
Johtaja, Essote
risto.kortelainen@esshp.fi
050 522 8677

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *