Punainen Risti järjestää eläkkeelle siirtymisen valmennusta monilla paikkakunnilla. Kuva on Varkauden tilaisuudesta.

Essote tarjoaa eläkevalmennusta

Eläkkeelle siirtyminen kuuluu elämän merkittävimpiin muutoksiin. Täyttä elämää eläkkeellä -hanke tukee lähitulevaisuudessa eläkkeelle siirtyviä ja siirtyneitä uudessa elämänmuutoksessa.

Eläkeläisvalmennus on osa Essoten työhyvinvointitoimintaa.

– Valmennuksen kokonaiskesto on yhdeksän tuntia ja se toteutetaan kolmena erillisenä tilaisuutena. Tarkkaa eläkkeelle jäämisen ajankohtaa ei tarvitse tietää, kunhan se on lähitulevaisuudessa, kertoo vs. henkilöstöpäällikkö Senja Kuiri.

Valmennuksessa perehdytään eläkkeelle siirtymisen muutoksiin ja suunnitellaan, millaisista osista kunkin henkilön oma eläkeläiselämä muodistuu. Lisäksi pohditaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointia.

Ensimmäinen 10-15 henkilön ryhmä kokoontuu syksyllä. Uusia ryhmiä voisi aloittaa tarpeen mukaan vuonna 2017. Osallistuminen on työntekijälle maksutonta.

Täyttä elämää eläkkeelle -hanke on mukana Raha-automaattiyhdistyksen ja Vanhustyön keskusliiton koordinoimassa Eloisa ikä -ohjelmassa. Paikallisesta toteutuksesta vastaa Suomen Punainen Risti.

– Keskustelethan lähiesimiehesi kanssa osallistumisestasi ja ilmoittaudut ohessa olevan yhteystiedon mukaisesti, muistuttaa henkilöstöjohtaja Merja Vihanto.

Valmennukset järjestetään ti 8.11., to 10.11 ja ti 15.11 klo 12.00-15.00 Tönölässä, osoitteessa Porrassalmenkatu 35, Mikkeli.

Ilmoittautumiset 16.10. mennessä Tuula Narvolalle: tuula.narvola@redcross.fi tai p. 020 701 3143

Täyttä elämää eläkkeelle löytyy myös Facebookista.

 

Lisätietoja

Senja Kuiri
Hallintoylihoitaja
vs. henkilöstöpäällikkö
senja.kuiri@esshp.fi
044 351 2650

 

Merja Vihanto
Henkilöstöjohtaja
merja.vihanto@esshp.fi
044 351 2382

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *