Merja Vihanto käy läpi toisen vaiheen rekrytointeja.

Toisen vaiheen rekrytointi toi runsaasti hakijoita

Essoten toisen vaiheen rekrytoinnin haastattelut alkavat keskiviikkona 1.6. Avoinna olleisiin virkoihin tuli runsaasti hakemuksia.

Tällä kierroksella täytetään edelleen kuntayhtymän merkittäviä paikkoja, strategisesti tärkeitä tai kymmenien ihmisten esimiestehtäviä, muun muassa palvelupäälliköitä, aluevastaavia, palveluohjauspäälliköitä, johtajaylihoitaja ja ylilääkäreitä.

– Hienoa, kun virkoihin oli niin paljon kiinnostusta ja saimme runsaasti hakijoita. Haastatteluihin kutsuttaville lähetetään tieto mahdollisimman pian sähköpostilla, kertoo henkilöstöjohtaja Merja Vihanto.

Eniten hakemuksia tuli vanhus- ja vammaispalvelupäällikön virkoihin, kaikkiaan 23 hakijalta. HR-koordinaattorin tehtävää haki kymmenen henkilöä.

Päätöksiä valinnoista tehdään kuntayhtymän hallituksen kokouksen 9.6. jälkeen. Kuntayhtymän hallitus on pidättänyt oikeuden vielä muuttaa virkoja. Tavoitteena on saada tieto valinnoista julki juhannukseen mennessä.

Nyt haetut tehtävät olivat avoinna kaikille kuntayhtymän nykyiselle sekä Mikkelin kaupungin, Mäntyharjun, Pertunmaan, Kangasniemen, Hirvensalmen, Puumalan ja Juvan Essoteen 1.1.2017 siirtyvälle henkilöstölle

Hakuilmoitus löytyy täältä.

Katso kaikki hakijat täältä: Toisen vaiheen rekrytoinnit

 

Lisätietoja

Merja Vihanto
henkilöstöjohtaja
p. 044 351 2382
merja.vihanto@esshp.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *